Konsten att göra mycket

Då sitter man här igen, nybryggt kaffe precis framför sig, musiken är på och det är en tidig morgon. Visst är det skönt? När man vaknar upp sådär tidigt och inte är trött med solsken som lyser in igenom fönstret! Nu vaknade jag förvisso inte upp själv, utan min underbara sambo fick för sig att det var en göra-massa-saker-idag-dag. Så detta är min lugna stund kan man säga.

Skall till arbetsförmedlingen idag, då jag inte skall vara pappaledig mer. Lite tråkigt måste jag erkänna. Har haft det riktigt bra med lillgrabben hemma. Men jag vill samtidigt börja arbeta, dock med mitt egna - och inte hos någon annan. Så vi får se lite vad som händer :)

Beklagar att jag inte bloggat de två(?) senaste dagarna. Har haft ganska mycket att göra tyvärr. Så jag fick ledig tid nu, och tänkte att jag skulle gå igenom alla kommentarer och samtidigt skicka ut ett litet inlägg. Det har inkommit en hel del bidrag nu, väldigt roligt! Kul att se så mycket kreativa personer!

Nu skall jag fylla på min kopp med kaffe och gå igenom mina mail. Jag blir nämnligen mailbombad varje måndag av företag som kräver brådskande svar. Det mest underhållande är - jag gillar det! :)

Beklagar att jag inte fick med någon bild i detta inlägg. Men det kommer komma en hel del framöver, i väntan på det goda - hoppas jag! =)

Ha en riktigt bra dag!

Kommentarer
Postat av: Anniepie

Hehe jo, det gick bra så nu är det så fint så! :) Jaa, kyligt var det oxå imorse. brr hösten kommer med stormsteg känns det som! :P Jag ska ringa och beställa en tid på arbetsförmedlingen idag... Hoppas att det klanar upp hos dig och att du får en fin och bra dag! :)

2010-08-23 @ 09:19:56
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Postat av: LiseLotte

Hittade hit via "A home far away" och det är jag glad för. Underbara bilder. Vilken inspirationskälla.



LiseLotte

2010-08-23 @ 09:44:04
URL: http://liselottesjodin.blogspot.com/
Postat av: Johanna [s h o n a l i]

sv. Jo.. Fast jag använder iof nästan aldrig 1.8, inte till porträtt iaf. Jag tycker det är jättesvårt att sätta skärpan rätt eftersom det blir så liten bländaröppning :)

2010-08-23 @ 10:50:50
URL: http://shonali.blogg.se/
Postat av: Croftsoft*

Okej, då ska jag göra det så att jag oxå är med i tävlingen! :)



Trist att pappaledigheten är slut nu... :( Börjar lillgrabben på dagis då?



Jag tänkte på en annan grej. Är det du som tagit bilderna på Amina på din glamoursida? Riktigt fina bilder, men hon är ju supervacker oxå! ;) Sedan funderar jag lite på hur man får vara med på sidan?



Hoppas allt är bra! :)

2010-08-23 @ 11:51:05
URL: http://croftsoft.blogg.se/
Postat av: Stina - Hobbyfotograf

Svar: Oh va trevligt :) Riktigt fin blogg du har, längtar tills det kommer massa bilder och sådant!



Kram, Stina Jonsson

2010-08-23 @ 14:45:31
URL: http://sstinajonsson.blogg.se/
Postat av: Anniepie

Japp, fast nu är det varmt och skönt när solen skiner! :) Jaa, eller sen när jag ringde så sa de att det var bättre att jag gick dit och snackade med dem istället! :P Hoppas dagen är bra! :)

2010-08-23 @ 15:35:46
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Postat av: Rebecka

Sv: Tack! :)

2010-08-23 @ 16:00:13
URL: http://fotobecka.blogg.se/
Postat av: Elin

Svar: Åhå, det är underbart kul :)

Hittat på idag då?

2010-08-23 @ 17:37:21
URL: http://elinhjort.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0