10 days to go

Då var denna dagen över. Inhandlat nästan alla julklappar. Av någon underlig anledning så hittade vi perfekta saker till nästan alla på en dag. Utan att ha en tanke på vad vi skulle köpa när vi väl åkte in, så lyckades vi ändå. Inte illa! Brukar faktiskt bli att vi får panikhandla alla julklappar då vi inte kan komma på vad vi skall köpa. Det är bara en person till som vi funderar på, men det är ett par dagar kvar - som tur är!

Spenderar mina dagar med att optimera en butik igenom SEO, så att butiken har lite större chans emot alla andra på e.x google. Det går väldigt bra, hunnit göra klart det mesta på två dagar - hade räknat med 4 dagars konstant arbete. Men det gick smidigare än väntat. Och det - är inte dumt!

Så just nu spenderas tiden framför datorn med musik, kaffe och bilder. Jag lovade att bjuda på bilder, och det är ju något som jag måste hålla. Tyvärr är det inte bilder som jag själv har fotograferat. Utan fotografen heter Johan Ahlbom, och han är en fruktansvärt duktig fotograf. Han är en väldigt stor inspiration för mig just när det kommer till porträtt. Ni kan ju kolla in hans portfolio på http://www.ahlbom.fotosidan.se/. Modellen är Kochar, en helskön kille ifrån Borås. Om ni vill plåta honom så finner ni hans portfolio på http://www.modellbilder.se/portfolio.php?id=48555
Retuscheringen däremot, har jag stått för. Så jag hoppas att det smakar lite iaf! Dessutom var det en helt ny typ av retuschering för min del, något som jag aldrig sysslat med tidigare.

Kochar1Kochar2Kochar3Kochar4Kochar5Kochar6Kochar7Kochar8


Kommentarer
Postat av: Helena Kulle

Åh vad skönt att vara klar med julklapparna :)

Fasen vad snygg bilder.

Ha en fin kväll.

/Helena

2010-12-01 @ 22:14:03
URL: http://kullefotoblogg.wordpress.com/
Postat av: Babbi - Bloggdesigner

Sketsnyggt!

2010-12-29 @ 17:19:14
URL: http://babbi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0