Genomgång av fotomapp

Datorn ville inte det jag ville igår, kan man säga. Så jag fick kopiera över allt, och sedan formatera om. Rätt skönt dock - jag är verkligen inte den som är organiserad i datorn. Jag har en tendens att lägga alla filerna på skrivbordet. När jag sedan städar upp, så skapar jag en mapp på skrivbordet som heter "Rensa" - där i, hamnar alla filerna från skrivbordet. Sedan fyller jag på igen och flyttar allt till "Rensa" när skrivbordet är överfullt igen. Smart va? =) Förslagsvis, gör inte så! Skapar bara en hel del oreda!

Vissa saker kan man aldrig ändra sig med! Jag har, varje gång jag har formaterat, sagt till mig själv; "Nu skall jag hålla det rent och strukturerat". Två veckor senare - kaos! Jag har vant mig nu vid att det aldrig kommer att bli så. Bara att acceptera :)

Jag lovade lite bilder igår. Så nu sitter jag och går igenom en av mina fotomappar, då jag tänkte rensa den på onödiga bilder. Jag sparar nämnligen ALLA bilder (även de som är kolsvarta...) - för att sedan, några månader efteråt gå in och rensa upp. Så jag tittade på storleken på mappen, 103 GB med bilder. Bara 8472 foton... Så jag laddar upp några sedan :)

Kan f.ö tillägga att posten kunde inte leverera mitt paket idag heller. Så snart blir det att reklamera det hos posten. Fruktansvärt tråkigt - med tanke på att jag väntat över en vecka på det nu. Bör det verkligen ta så lång tid?

Kommentarer
Postat av: Karina

Åh vad bra, tack så mycket! :)

2010-08-27 @ 15:06:40
URL: http://datorflickan.blogg.se/
Postat av: Emma Carlson

Postat av: Emma Carlson

sv. hehe tack :D och by the way, kan säga att jag inte direkt gillar posten längre på tal om det du skrev i inlägget, jag fick nämligen hem en beställning nyligen där innehållet ramlat ur... lite besviken blir man ju :Pps. ledsen om du fick en tom kommentar, min datorn driver lite med mig.. ds.

2010-08-27 @ 17:38:04
URL: http://unrequited.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja men verkligen, mysiga och otroligt vackra. Älskar den friska luften och när man andas så att det blir rök ♥ åh

2010-08-27 @ 20:58:07
URL: http://madeinjapan.nu
Postat av: Elin

Svar: Åhå, härligt då. Nej, det är inte något jag känner igen. Är den bra? :)

2010-08-27 @ 23:32:38
URL: http://elinhjort.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jobbigt när datorn krånglar. :P

2010-08-28 @ 09:01:02
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0