Snart är allt på plats

Då var vi äntligen inflyttade. Igår fick vi nästan klart allt. Vi körde 2st släp + en bil som körde TV-apparaterna och datorerna. 5/7 datorer fick vara kvar. Så vi slängde 2st än så länge. 2 till som skall slängas =)

När vi kom in var det totalt kaos, det stod saker överallt, och man kunde verkligen inte gå igenom lägenheten utan att trampa på saker. Men efter att vi kört ett par timmar, så var nästan allt undanröjt. Idag satte jag även upp TV'n på väggen i vardagsrummet, lite gardiner och småpill.

Imorgon är det bara de sista lamporna som skall på plats, och tvättmaskinen skall kopplas in. Sedan skall vi ringa en elekriker som får komma och koppla in diskmaskinen då strömkabeln måste förlängas. Vill gärna inte bli stekt när man står där inne och dushar ;)

Skall försöka ta lite bilder idag, om jag hittar mina fotosaker. De ligger utspridda i sisådär 3st flyttkartonger i förrådet. Lite halv-kaos är det fortfarande då man inte har exakt koll på vart saker och ting befinner sig.

Nu skall jag dricka klart min kopp kaffe, och sedan skall jag (tydligen) sätta upp gardinstängerna i köket. Ingen rast och ro här inte.

Hoppas ni alla haft en riktigt trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0