Mycket nya saker är alltid trevligt

Just nu är det mycket på gång, så tiden framför datorn begränsas lite tyvärr. Idag har vi flyttat över vår soffa till grannen som köpt den, och så har vi flyttat hennes gamla soffa till hennes syster. Imorgon beger jag mig ner till Halmstad för att inhandla får nya soffa som skall pryda vardagsrummet.

Soffan är en ganska så mycket mindre modell än den vi hade tidigare. Just för att passa bättre in i vår nya lägenhet som vi skall flytta till. Och dessutom så har jag alltid velat ha en soffa med den typen utav tyg, och färgen. Svart med silvertrådar. Kommer bli kanon! Skall även köpa en likadan, dock 2-sits sedan, så vi får en 3:a och en 2:a.

soffa

Sedan skall vi bara inhandla ett nytt köksbord, det kommer att bli ifrån IKEA, då de har nästan exakt den typen som vi har idag. Dock är det vi har idag ett matsalsbord, så det är plats för 8 stolar. Tyvärr får inte det plats i den nya lägenheten riktigt, så vi kommer att köpa ett 4-sits istället med iläggsskivor.

Från det ena till det andra, nu har hösten verkligen kommit! På kvällarna är det riktigt kallt ute, löven börjar dessutom att bli röda nu. Detta är helt klart en period som jag gillar! Det är kanon att fotografera i, och även underbart att bara sitta och avnjuta!

höst

 

Vill även meddela att det finns EN reflexskärm kvar, så för den som är intresserad - hör av sig omgående! Så hinner jag kanske få iväg den redan denna veckan! För att läsa om reflexskärm så kika på "Till Salu" i högra menyn!


Kommentarer
Postat av: Anna

Haha åh nej! Men inget ont, som inte har nå gott med sig ;]

2010-09-21 @ 22:07:11
URL: http://madeinjapan.nu
Postat av: Anniepie

Ser ut som precis en sån soffa vi har här hemma! Är ju såå snygg och bekväm. :)Riktigt snugg bild, älskar hösten alla färger! Sv;Jaa precis, har nästan bara elektronikprodukter från LG i hela huset! ;) Okej men det låter ju bra de! :)Jo, det är bara bra med mig!! Ahh jag håller med, idag är det dock jättefint väder här med sol och blå himmel, me like! Hoppas att du oxå har det lika fint och får en bra dag! :) //Anniepie!

2010-09-22 @ 11:06:30
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Postat av: Johanna [s h o n a l i]

sv. Jo, men önska kan man ju alltid ;)

Och reflexskärm har jag redan, skulle inte klara mig utan den, men det är ju kul att variera sig (;

2010-09-24 @ 23:03:26
URL: http://shonali.blogg.se/
Postat av: Claudia

vad kostar skärmen då! ?:D

ska också flytta! :D

2010-09-29 @ 21:36:57
URL: http://claudiajohansson.blogg.se/
Postat av: mimmi

Ja nog kan man säga att hösten har kommit nu och det visar du också med en jätte fin bild på ett löv :)

hoppas du blir nöjd med den nya soffa :)

2010-10-01 @ 17:47:54
URL: http://mimmisfotosida.nu/
Postat av: Jessica

bättre uppdatering nu då:o hihi

2010-10-08 @ 20:35:45
URL: http://jeessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0